• hero-park-sonnehoeck-onbezorgd-buiten-spelen

    Heerlijk wonen aan het water

  • Genieten van het leven

De Gouw goed bereikbaar

De kavels van De Gouw liggen in het waterrijke Kwintsheul, gelegen aan de noordrand van het Westland. Een heerlijke plek om te wonen met diverse recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven.

Precies op de plek waar het riviertje de Gantel in de Hollewatering uitkomt, ligt de wijk. 

Vanuit een riante tuin stapt u zo in uw eigen boot. Na het werk nog even in alle rust het water op. Puur genieten van een zomeravond op het water, dobberend tussen weelderig begroeide eilandjes en oevers.

Voorzieningen Kwintsheul

In De Gouw kunt u genieten van een comfortabel nieuw huis. Verder maakt u gebruik van alle bestaande voorzieningen uit Kwintsheul en de omliggende dorpen. In Kwintsheul, Wateringen en Poeldijk is een goed winkelaanbod en bestaat de keuze uit meerdere basisscholen.

Scholen en winkels

Wat voorzieningen betreft, zijn Kwintsheul en de omliggende dorpen helemaal van deze tijd. Naast Kwintsheul zelf vind u in het dichtbij gelegen Wateringen en Poeldijk een goed aanbod van winkels. De grote winkelcentra in Naaldwijk, Den Haag en Rijswijk zijn bovendien binnen 10 à 15 autominuten bereikbaar.

Sportief en recreatief Kwintsheul

In Kwintsheul komt u ruimschoots aan uw trekken dankzij vele recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven. Tennis, handbal, voetbal en fitness. Met de fiets of auto bent u in een kwartier bij uw vereniging. Vanuit Kwintsheul kunt u mooie fiets-, wandel- en boottochten maken door het weidse polderland en De Glazen Stad. Of begeeft u zich richting Noordzee door beboste recreatiegebieden en golvende duinen. Te paard kunt u over ruiterpaden vanaf vier maneges naar het strand rijden.

Avondje uit binnen handbereik

Voor een bruisende avond uit, een middag uitgebreid winkelen of een bezoek aan een mooie galerie heeft u het voor het kiezen. Kwintsheul ligt namelijk ideaal ten opzichte van Naaldwijk, Den Haag en Rijswijk. Met tien á vijftien minuten bent u er.

Heeft u vragen?

Mailen naar info@obwz.nl kan altijd. OBWZ is aanwezig op maandag en donderdag van 8.30 tot 17.00 uur, woensdag van 8.30 tot 15.30 uur.
U kunt ons dan telefonisch bereiken op 0174-53 10 50.

Maak uw interesse kenbaar? Vul het formulier in.

OBWZ ontwikkelt diverse woongebieden in het Westland met elk een heel eigen karakter: het nieuw aangelegde duinlandschap tussen Monster en Kijkduin, de waterrijke omgeving van Kwintsheul, het boeiende groene krekenlandschap van Poeldijk-noord en het karakteristieke dorpse Poeldijk Dorp.

© 2020 Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom. All rights reserved.