• hero-park-sonnehoeck-onbezorgd-buiten-spelen

    Genieten van het leven

  • Heerlijk wonen aan het water

Voor u ontwikkeld door OBWZ

OBWZ ontwikkelt diverse woongebieden in het Westland met elk een heel eigen karakter: van het nieuw aangelegde duinlandschap tussen Monster en Kijkduin, de waterrijke omgeving van Kwintsheul, het boeiende groene krekenlandschap van Poeldijk-noord en het karakteristieke dorpse Poeldijk Dorp.

Het gebied De Gouw wordt ontwikkeld door OBWZ. Het Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom, is een samenwerking tussen Gemeente Westland en BPD Ontwikkeling B.V.

Door zoveel mogelijk af te stemmen met huidige en toekomstige bewoners, realiseert OBWZ een mooie en prettig leefbare woonomgeving waar mensen graag willen wonen.

OBWZ zorgt voor de totale ontwikkeling van het gebied, van bestemmingsplan tot bouwrijp maken van gronden en de inrichting van de openbare ruimten met de aanleg van straten, groen en water.

Voor meer informatie over OBWZ: www.dewestlandsezoom.nl

Heeft u vragen?

Mailen naar info@obwz.nl kan altijd. OBWZ is aanwezig op maandag en donderdag van 8.00 tot 17.00 uur, woensdag van 8.00 tot 15.30 uur.
U kunt ons dan telefonisch bereiken op 0174-53 10 50.

Blijf op de hoogte: schrijf in voor de nieuwsbrief

U kunt hier ook aangeven welke gebieden uw interesse hebben.

Als eerste op de hoogte zijn? Vul het interesseformulier in.

Vul het interesseformulier in
of mail naar info@obwz.nl

OBWZ ontwikkelt diverse woongebieden in het Westland met elk een heel eigen karakter: het nieuw aangelegde duinlandschap tussen Monster en Kijkduin, de waterrijke omgeving van Kwintsheul, het boeiende groene krekenlandschap van Poeldijk-noord en het karakteristieke dorpse Poeldijk Dorp.

© 2020 Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom. All rights reserved.